Fundația Adăpostul Speranța

Fundația Adăpostul Speranța

Agripina vrea să creadă din nou în oameni!

Status: Fundraising

Agripina este un câine care a trecut prin mari traume, dar este o luptătoare și are nevoie de sprijinul tău pentru a se vindeca. Împreună o facem bine și o ajutăm să capete iar încredere!

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

10,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Agripina a fost găsită într-o stare deplorabilă, traumatizată, speriată de oameni, rănită, într-un sat din județul Prahova. Orice i s-ar fi întâmplat, acel coșmar prin care a trecut s-a încheiat, iar acum ne dorim să-i arătăm că oamenii pot fi și buni, iubitori, cu suflet mare.

Am salvat-o și am început un lung șir de tratamente pentru ea, în paralel cu un program de terapie și recuperare prin care vrem să o ajutăm să-și învingă fricile.

Agripina suferă de o boală parazitară formă generalizată, reprezentată de apariția leziunilor extinse pe aproape tot corpul, iar tratamentul este de lungă durată și constă în medicație antipruriginoasă, antibiotic, antifungice, imunoterapie, suplimente de vitamine pentru piele și blană, soluții și șampoane, dietă hipoalergenică.

Rănile sufletești s-ar putea să-i fie și mai adânci, dar noi vedem progrese și știm că într-o bună zi va avea din nou încredere în oameni.

Susține-o pe Agripina și dă-i șansa la o viață mai bună.

Mai multe pe https://adapostulsperanta.ro/