Fundația Adăpostul Speranța

Fundația Adăpostul Speranța

Sustine Fundatia SPERANTA in lupta de a salva vieți!

Sustine Fundatia SPERANTA in lupta de a salva vieți! @ Dăruiește ziua ta ~ 2024

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Sustine Fundatia SPERANTA in lupta de a salva vieți! @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

Sustine Fundatia SPERANTA in lupta de a salva vieți! @ Daruieste ziua ta ~ 2019

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

Sustine Fundatia SPERANTA in lupta de a salva vieți! @ Volleyball, dogs!

Pe 2 si 3 februarie in sala sporturilor din Politehnica din Bucuresti 13 echipe de amatori de volei vor concura pentru cupa “Volleyball, dogs!” pentru a sustine Fundatia Speranta.

Sustine Fundatia SPERANTA in lupta de a salva vieți! @ Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2018
Pentru că ne apropiem de iarnă si zilele vor fi din ce în ce mai friguroase pentru blanoșii de la Adăpostul Speranța, ne dorim ca până de Givi
Susține Fundația SPERANȚA in lupta de a salva vieți! @ Urban Race MTB ~ 2018

Urban Race MTB si Urban Race Road – se vor organiza doua curse: una dedicata mountainbikerilor – Urban Race MTB – si una iubitorilor curselor de sosea – Urban Race Road. 

Susține Fundația SPERANȚA in lupta de a salva vieți! @ Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

Susține Fundația SPERANȚA in lupta de a salva vieți! @ Transilvania Bike Trails ~ 2018

Transilvania Bike Trails Race (TBT Race) este un concurs MTB ce va avea loc Sâmbătă, 18 August, cu start și finiș la Saschiz, satul din apropierea localității Viscri și al cărui scop este lansarea și promovarea rețelei de trasee de bicicletă ce leagă satele săsești din zona Târnava Mare cu Sighișoara.

Sustine Fundatia SPERANTA in lupta de a salva vieti! @ Prima Evadare ~ 2018

Prima Evadare este un concurs prietenos de ciclism cross country care își propune să deschidă sezonul maratoanelor MTB într-o versiune ușoară, fără diferențe de nivel