Cioco si Daciana - Fundația Adăpostul Speranța

Gandul mi-e la mancare si lenea e mare, dar alerg pentru fratii mei paraplegici pentru asfaltare!

80 RON Donatii stranse
16% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Strang fonduri, dar sincer as vrea sa mananc ceva acum…sau sa ies la balta pentru o ora doua, nu inteleg de ce ar trebui sa alerg (incet) cativa kilometri pentru niste catei care, ca si mine, merita tot ce e mai bun.

Mi-a explicat mie Daciana, cum ca unii catei nu au avut parte de o familie iubitoare, poate au trecut prin multe – au avut de invins ploi, foame, masini (doamne fere!) si alte cate si mai cate…si cei mai norocosi au ajuns in mainile celor de la Adapostul Speranta, din Bucuresti.

Adapost, imi spune a mea umana, e un loc in care e siguranta si hrana si caldura si mi se pare ca e cel mai bun loc, dupa “acasa”.
Ma plimb si eu molcom alaturi de alergatorii din primul canicross din Romania in 14 aprilie 1f600.png

Si vreau sa ajut la strangerea de fonduri pentru ca Adapostul Speranta sa dea zvolta cateilor in carucioare cu rotile (umana mea le spune paraplegici), sa se joace, sa alerge si sa aiba energie pentru speranta!

Multumim pentru ajutorul vostru,

Cioco si Daciana

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Adăpostul Speranța

Fundația Speranța s-a înființat în 1996 și, timp de mai bine de două decenii, am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru binele prietenilor noștri care nu cuvântă, în special pentru câinii abandonați și aflați în suferință.

Sustine Fundatia Adapostul Speranta in ingrijirea cainilor paraplegici!

De 22 de ani, dăm o șansă câinilor pe care alții îi abandonează. Mai jos veți putea citi o mica incursiunea in lumea lui Tinu, unul dintre câinii salvați de noi.  

 

2 Donatii

Alex

30 RON
08 Apr 2019
va pup
05 Apr 2019