Cezar Coada - Fundația Adăpostul Speranța

Alerg si pedalez pentru ca ei nu pot singuri!

1,250 RON Donatii stranse
100% Complete
700 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut,

Anul acesta voi da startul competitiilor sportive unde as vrea sa alerg si sa pedalez pentru cainii din Adapostul Speranta, loc unde isi petrec viata 600 de caini, 8 dintre care sunt paraplegici. 

Nu e usor sa salvezi caini, sa-i ingrijesti medical si sa-i hranesti pe toti, nu mai spun de scos la plimbare si daca planetele se aliniaza eventual sa le gasesti un stapan bun. Dar lucrurile asa se intampla la Speranta, toti cainii sunt tratati medical, hraniti si plimbati zilnic. 

Pentru acest lucru doresc sa donez efortul meu la aceste competitii, pentru a ajuta Adapostul Speranta si cei 600 de blanosi. 

Voi da startul pe 21 aprilie la Bucharest International 10k si apoi la Prima Evadare pe 19 mai.

Haideti sa le facem viata mai buna. Va astept cu o donatie si un share si daca va simtiti Dog's Hero va astept la sport si fapte bune. 

Al vostru Cezar.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Adăpostul Speranța

Fundația Speranța s-a înființat în 1996 și, timp de mai bine de două decenii, am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru binele prietenilor noștri care nu cuvântă, în special pentru câinii abandonați și aflați în suferință.

Sustine Fundatia Adapostul Speranta in ingrijirea cainilor paraplegici!

De 22 de ani, dăm o șansă câinilor pe care alții îi abandonează. Mai jos veți putea citi o mica incursiunea in lumea lui Tinu, unul dintre câinii salvați de noi.  

 

4 Donatii

1,000 RON
succes
15 May 2019

Cosmin

50 RON
Keep up the good work!
15 May 2019
Vreau sa vizitez adapostul modernizat impreuna cu o prietena care doreste sa adopte !
15 May 2019

Anonymous

150 RON
15 May 2019