Pedalez 55km pentru cățeii paraplegici de la Adăpostul Speranța

 

Ionut Popescu Fundația Adăpostul Speranța

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut,

Anul aceasta am o provocare pentru mine. La Prima Evadare voi pedala 55km pentru cei ce nu se pot bucura in totalitate de viata si de natura: cei 8 căței paraplegici din Adăpostul Speranța. 

Nu pot face asta singur si am nevoie de ajutorul vostru pentru a strange fondurile necesare asfaltarii adapostului care in momentul de fata are gropi ce fac dificila plimbarea in conditii optime a paraplegicilor. 

Eu va provoc sa donati 23lei pentru catei pentru fiecare km parcurs de mine, pe roți, la Prima Evadare. 

Promit să trag tare pentru asfaltare.

Al vostru Ionuț

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Speranța s-a înființat în 1996 și, timp de mai bine de două decenii, am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru binele prietenilor noștri care nu cuvântă, în special pentru câinii abandonați și aflați în suferință.

De 22 de ani, dăm o șansă câinilor pe care alții îi abandonează. Mai jos veți putea citi o mica incursiunea in lumea lui Tinu, unul dintre câinii salvați de noi.  

 

Prima Evadare este un concurs prietenos de ciclism cross country care își propune să deschidă sezonul maratoanelor MTB într-o versiune ușoară, fără diferențe de nivel. De câţiva ani a devenit maratonul de ciclism cu cel mai mare număr de participanţi din estul Europei. Concursul se desfășoară între București și Snagov prin păduri și drumuri de țară pe o distanță de aproxi

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Ionut Popescu : Fundația Adăpostul Speranța
Pedalez 55km pentru cățeii paraplegici de la Adăpostul Speranța