Cel mai frumos cadou de ziua mea, o donatie pentru Adapostul Speranta!

 

Mihaela Iordache Fundația Adăpostul Speranța

10% Complete
50 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni,

Anul aceasta implinesc 24 de ani de cand am ajuns pe lume, timp in care am strans oameni si amintiri frumoase si pentru asta va multumesc. 

Este prima data cand, de ziua mea, vreau sa daruiesc si eu o parte din bucuria mea unei cauze. Este vorba de Fundatia Adapostul Speranta, care de mai bine de 20 de ani salveaza cainii pe care altii nu-i vor. 

Au in grija 600 de catei frumosi dintre care 8 sunt paraplegici, dar cu totii plini de viata si de incredere ca intr-o zi isi vor gasi stapan.

Va multumesc pentru cadourile virtuale!

Imbratisari,

Mihaela

#24ani24donatii

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Speranța s-a înființat în 1996 și, timp de mai bine de două decenii, am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru binele prietenilor noștri care nu cuvântă, în special pentru câinii abandonați și aflați în suferință.

Fii alături de noi si participa activ in strângerea de resurse pentru a susține continuitatea misiunii noastre. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Lavinia

50 RON
La multi ani frumosi si impliniti! ❤
26 Mar 2019
Mihaela Iordache : Fundația Adăpostul Speranța
Cel mai frumos cadou de ziua mea, o donatie pentru Adapostul Speranta!