Fluffy Dogs and Volleyball Killers

 

Echipa Fluffy Killers Fundația Adăpostul Speranța

32.5% Complete
195 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Oameni frumoși,

“Când omul este supărat, Dumnezeu îi scoate în cale un cățel", așa spune o vorbă. Dar, oare, dacă un cateluș este trist, bolnăvior, singur, îi iese un om în cale ? Se pare ca da !

Fundatia  Adăpostul Speranța din București îi salvează de mai bine de 20 de ani, oferind un adăpost și multă iubire la mai bine de 600 de cățeluși. Suntem echipa  "Fluffy Killers" și participăm la turneul "Volleyball, Dogs" organizat de Fundația "Speranța", in București pe 2-3 februarie. Ne echipăm cu entuziasm și multă voie bună și mergem să "luptam" pentru sanatatea, bunăstarea și fericirea celor peste 600 de suflete! Gândește-te cât de fericit ești când vezi o codiță fluturând de bucurie!

Dă o mână de ajutor și donează pentru codițele blănose !

Cu drag,

Echipa "Fluffy Killers".


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Speranța s-a înființat în 1996 și, timp de mai bine de două decenii, am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru binele prietenilor noștri care nu cuvântă, în special pentru câinii abandonați și aflați în suferință.

Fii alături de noi si participa activ in strângerea de resurse pentru a susține continuitatea misiunii noastre. 

Câteva zeci de oameni frumoși se vor aduna pe 2-3 februarie în sala de sport a Politehnicii București. Se va juca volei, va fi multă distracție și, mai ales, se va susține cauza Adăpostului Speranța, fundație care de peste 20 de ani se luptă pentru salvarea câinilor maidanezi, dar și pentru schimbarea atitudinii generale a populației referitoare la aceștia. Vă invităm să-i susț

 

5 Donații

Anonymous

30 RON
04 Feb 2019

Stefany Dediu

30 RON
Go FLUFFY KILLERS! Pentru catei!
29 Jan 2019

Anonymous

30 RON
19 Jan 2019
16 Jan 2019

Anonymous

50 RON
15 Jan 2019
Echipa Fluffy Killers : Fundația Adăpostul Speranța
Fluffy Dogs and Volleyball Killers