Echipa Umbrilii - Fundația Adăpostul Speranța

Jucăm pentru ei jucăm pentru căței!

280 RON Donatii stranse
100% Complete
10 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Diferiți.

Dacă ar fi să ni se acorde o descriere pentru echipă, aceea ar fi „diferiți”. Așa suntem văzuți din exterior, dar noi avem o altă părere. Pentru noi, „împreună” se potrivește perfect. Am pornit împreună și ne vom strădui împreună să rămânem mai mult decât o echipă, să rămânem o familie. Suntem persoane de origine diferită , de generații diferite, dar lucrul acesta nu ne-a oprit din a forma și menține relația dintre noi. Am avut discuții , încercări , probleme, ca orice altă echipă , dar am reușit să rămânem împreună și să rezolvăm tot. Suntem invincibili. Nimic nu ne poate destrăma echipa și ne imaginăm în viitorul apropiat la fel de frumoși, la fel de înflăcărați și într-o zi o să biruim!

Pe lângă plăcerea de juca împreună, mai avem și satisfacția de a ajuta scopurile caritabile. În opinia noastră nu există echipă mai frumoasă, mai unită și mai bine voitoare decât Umbrilii.

Pe 2-3 februarie vom participa la "Volleyball, dogs!" pentru a ajuta echipa Speranța să ofere o șansă câinilor fără stăpân. Au în plan, ca în fiecare an, vaccinarea anuală împotriva rabiei a tuturor câinilor din adăpost, toți 600. 

Sper să fiți alături de noi si să ne susțineți cu o donație. Împreună putem face minuni. 

Mulțumim,

Echipa Umbrilii


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Adăpostul Speranța

Fundația Speranța s-a înființat în 1996 și, timp de mai bine de două decenii, am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru binele prietenilor noștri care nu cuvântă, în special pentru câinii abandonați și aflați în suferință.

Sustine Fundatia SPERANTA in lupta de a salva vieți!

Fii alături de noi si participa activ in strângerea de resurse pentru a susține continuitatea misiunii noastre. 

7 Donatii

Anonymous

30 RON
03 Feb 2019
30 Jan 2019

Fanul Numarul Unu

30 RON
29 Jan 2019

Anonymous

100 RON
28 Jan 2019

Anonymous

30 RON
24 Jan 2019
24 Jan 2019
15 Jan 2019