Cel mai frumos cadou de ziua mea - Ajuta-ma sa pot ajuta!

 

Ana-Maria Capraru Fundația Adăpostul Speranța

58% Complete
580 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cu totii stiti cat de mult iubesc animalele, asadar mi-as dori sa le pot ajuta mai mult decat am facut-o pana acum, iar unde-s multi, puterea creste!

Va invit sa fiti alaturi de mine in acest demers. Nimic nu m-ar face mai fericita de ziua mea, decat sa stiu ca un suflet chinuit va avea zile mai frumoase datorita noua, tuturor! 

Ce cadou imi doresc? Pai cel mai frumos dar pe care mi-l puteti oferi este sa donati banutii acestei cauze canine :) 

Împreună suntem mai buni!

Va mulțumesc că sunteti alături de mine și, dacă va place ideea, va puteti dărui și voi ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

Va pup cu drag!

Ana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Speranța s-a înființat în 1996 și, timp de mai bine de două decenii, am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru binele prietenilor noștri care nu cuvântă, în special pentru câinii abandonați și aflați în suferință.

De 22 de ani, dăm o șansă câinilor pe care alții îi abandonează. Mai jos veți putea citi o mica incursiunea in lumea lui Tinu, unul dintre câinii salvați de noi.  

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

9 Donații

23 Dec 2018

Elena M

75 RON
La multi ani frumosi, Anaaaa!
21 Dec 2018
19 Dec 2018
19 Dec 2018

Oana T

50 RON
Sustin Cauza Anei!!
17 Dec 2018
17 Dec 2018
17 Dec 2018
Draga mea, mă bucur că ai rămas același suflet minunat și plin de bunătate! Te pup cu drag!
04 Nov 2018

Anonymous

50 RON
04 Nov 2018
Ana-Maria Capraru : Fundația Adăpostul Speranța
Cel mai frumos cadou de ziua mea - Ajuta-ma sa pot ajuta!