Lelia Grigore - Fundația Adăpostul Speranța

Anul acesta donez ziua mea câinilor paraplegici din Adăpostul Speranța!

420 RON Donatii stranse
28% Complete
1,500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ce imi doresc cadou acum, la 30 de ani?
Nu imi doresc nimic pentru mine, sunt multumita, bucuroasa si recunoscatoare pentru ceea ce am. Si pentru ce nu am inca, mai am de muncit 1f642.png.

De ziua mea de 30 de ani imi doresc si m-ar bucura foarte mult sa pot aduce un mic bine unor suflete care nu pot face nimic in plus pentru a avea o viata mai usoara. Nu pot merge la serviciu pentru a ajunge sa-si cumpere ceea ce nu au: o casa si, mai ales, o familie.

De cand eram micuta, am iubit animalele si mi-am dorit sa le pot ajuta.
Stiu ca e imposibil sa pot ajuta toate animalutele de pe planeta, insa cred ca macar lucruri mici si punctuale putem face, fiecare dupa puterile noastre.

Vine iarna si pentru catelusii de la Adapostul Speranta nevoia de ingrijire creste, la fel ca si costurile sale.
Haideti sa ii ajutam pe patrupezii simpatici sa aiba o iarna usoara !

Daca mi-esti prieten, te rog sa nu imi cumperi cadou, donatia catre Adapost m-ar face mult mai bucuroasa.

Daca mi-esti cunostinta, o sa te rog frumos sa donezi, fie pentru mine, fie pentru patrupezi si noi vom aprecia mult gestul tau.

Daca nu ma cunosti, dar te -a impresionat vreodata privirea unui patruped aflat pe strada, o sa te rog acelasi lucru, doneaza atat cat poti.

Cred ca sta in puterea noastra si doar a noastra sa facem lucurile mai bune, iar grija fata de animale e strans legata de umanitatea din noi.

Va multumesc mult de tot tuturor, gesturile voastre mici imi arata ca exista speranta in jurul meu, exista multa bunatate si oameni de bine, iar ziua de 30 de ani va fi una plina de bucurie, din acest motiv.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Adăpostul Speranța

Fundația Speranța s-a înființat în 1996 și, timp de mai bine de două decenii, am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru binele prietenilor noștri care nu cuvântă, în special pentru câinii abandonați și aflați în suferință.

Sustine Fundatia Adapostul Speranta in ingrijirea cainilor paraplegici!

De 22 de ani, dăm o șansă câinilor pe care alții îi abandonează. Mai jos veți putea citi o mica incursiunea in lumea lui Tinu, unul dintre câinii salvați de noi.  

 

9 Donatii

Anonymous

30 RON
Felicitări pentru inițiativa. Fie ca activitatea ta sa fie un exemplu pentru toți. La mulți ani!
02 Nov 2018
La multi ani cu bucurie, Lelia !! :*
02 Nov 2018

Anonymous

30 RON
02 Nov 2018
la multi ani :)
02 Nov 2018

Anonymous

50 RON
01 Nov 2018
01 Nov 2018
30 Oct 2018
Numai niște oameni extraordinari, cu suflet enorm și inimă magică ar putea avea grijă de acești bieți căței bolnavi pe care nu-i vrea nimeni. La mulți ani minunați Lelia, în care să faci multe fapte bune!
30 Oct 2018
La multi ani, Lelia :)
30 Oct 2018