Ioana Dungler - Fundația Adăpostul Speranța

Anul acesta donez ziua mea câinilor paraplegici din Adăpostul Speranța!

2,550 RON Donatii stranse
51% Complete
5,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut,

Eu sunt Ioana și de 18 ani salvez animale sălbatice din toată lumea. Lucrez la Four Paws International, așa că mecanismul e simplu: cineva îmi spune în ce colț al planetei este un animal care are nevoie urgentă de ajutor, iar eu merg acolo. Nu contează că sunt urși maltratați în Bulgaria sau urangutani chinuiți în Indonezia. Eu o să fiu acolo. Și n-o să am pace până când acele animale își vor recâștiga dreptul la un trai decent și liber.
Nu doar eu salvez animale. Aproape toți prietenii mei o fac. Soră-mea o face. Mama o face. Soțul meu o face. Nu știm să trăim altfel, la noi în familie. Ne-am gândit de câteva ori dacă am putea oare să ne vedem măcar o perioadă doar de viețile noastre și atât. Apoi am alungat gândul cu o mișcare largă a mâinii. Sigur că nu am putea, pentru că asta este viața noastră. Alegerea a fost făcută de mult și e finală. Nici măcar nu știm dacă a fost a noastră sau ne-am născut cu ea.
Pentru că, după cum vă spuneam, m-am concentrat pe animalele sălbatice, simt cumva că am rămas datoare față de câini. Câinii, aceste animale superbe care au crescut atâta timp lângă noi încât mulți dintre noi îi considerăm indispensabili oricărui cămin fericit. Dar noi, cei care îi considerăm indispensabili, nu suntem suficienți. Cel puțin nu în România.
Sunt cel puțin 600 de câini în Adăpostul Speranța pe care unii oameni i-au considerat foarte dispensabili. Și chiar s-au dispensat de ei rapid, fără remușcări, fără milă, fără să se uite înapoi.
Eu m-am născut pe 10 octombrie, dar pe 10 octombrie 2018 nu vreau să creadă cineva că e ziua mea. Vreau să tratați această zi ca și când ar fi ziua lor. A câinilor abandonați care astăzi sunt la Speranța, a câinilor care au fost duși de familia lor undeva, în pustietate, iar ei au rămas să se uite triști în urma mașinii care apoi s-a îndepărtat. Singurul cadou pe care mi-l doresc anul acesta sunt donațiile voastre. Și toate vor merge la ei. Vă mulțumesc.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Adăpostul Speranța

Fundația Speranța s-a înființat în 1996 și, timp de mai bine de două decenii, am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru binele prietenilor noștri care nu cuvântă, în special pentru câinii abandonați și aflați în suferință.

Sustine Fundatia Adapostul Speranta in ingrijirea cainilor paraplegici!

De 22 de ani, dăm o șansă câinilor pe care alții îi abandonează. Mai jos veți putea citi o mica incursiunea in lumea lui Tinu, unul dintre câinii salvați de noi.  

 

8 Donatii

11 Oct 2018

K

400 RON
Sa fii sanatoasa si bucuroasa!
09 Oct 2018

Ciuf

500 RON
Sa fii iubita!
09 Oct 2018

Dinu Gabriel Ignat

100 RON
Speranta
08 Oct 2018

Florina Tomescu

400 RON
de ziua ta de la mama ta! La multi ani!
07 Oct 2018
La multi ani cumnata!
07 Oct 2018

Anonymous

300 RON
Pentru cei care nu pot.
01 Oct 2018
Donatia este din partea Sarei. La multi ani draga noastra
01 Oct 2018