Venera Munjev - Fundația Adăpostul Speranța

Anul acesta donez ziua mea câinilor paraplegici din Adăpostul Speranța!

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna dragilor,

Asa cum probabil cea mai mare parte dintre voi nu stiti, iar pe unii chiar nu va intereseaza 1f60a pe data de 16 septembrie va fi ziua mea de nastere. Nr 38.

Anul aceasta m-am gandit sa renunt la codourile de ziua mea in favoarea cainilor abandonati si salvati de Adapostul Speranta. Nevoia de fonduri este mare avand in vedere ca in prezent au grija de 600 de caini, unii dintre ei fiind paraplegici.

Pe aceasta cale va indemn sa va alaturati si voi cauzei si sa donati cate putin pentru acesti caini care, de altfel n-ar fi avut nici o sansa fara cei care sustin adapostul de mai bine de 20 de ani.

Va mai incurajez sa adoptati inainte sa cumparati, o puteti face chiar de la distanta.

La Adapostul Speranta aveti inclusiv optiunea de a plimba un caine atunci cand aveti chef si timp, pe oricare. Mersul pe jos, face piciorul frumos si tine capul sanatos 1f60a

However, incurajata de celelalte actiuni la care ati participat de fiecare data, am decis sa impartasesc cu voi aceasta initiativa si sa va cer sprijin.

E fain sentimentul ca daca intinzi o mana spre ajutor, cineva va apuca macar un deget. 

Multumesc,

Venera


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Adăpostul Speranța

Fundația Speranța s-a înființat în 1996 și, timp de mai bine de două decenii, am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru binele prietenilor noștri care nu cuvântă, în special pentru câinii abandonați și aflați în suferință.

Sustine Fundatia Adapostul Speranta in ingrijirea cainilor paraplegici!

De 22 de ani, dăm o șansă câinilor pe care alții îi abandonează. Mai jos veți putea citi o mica incursiunea in lumea lui Tinu, unul dintre câinii salvați de noi.  

 

5 Donatii

jumareii

100 RON
23 Sep 2018
150 RON
La multi ani draguta mea! Sa ramai mereu vesela, plina de viata si cu grija fata de cei de lamga tine asa cum te-am cunoscut! Te pup si te imbrtisez cu drag! Mada
16 Sep 2018
La multi ani!
15 Sep 2018

Anonymous

50 RON
Mult succes in depasirea targetului!
15 Sep 2018

venera munjev

150 RON
14 Sep 2018