Pedalez pentru câinii din Adăpostul SPERANȚA@ Bike Fest 2018

 

Laura Bularda Fundația Adăpostul Speranța

41% Complete
205 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Vă salut prieteni,

Anul aceasta am decis să particip pentru prima oară la BikeFest, o competiție unde se vor strânge fonduri pentru sportivii paralimpici și câinii paraplegici de la Fundația Speranța.

Adăpostul Speranța,în prezent, adăposteste 600 de câini fără stăpân, salvați din situații dificile, mulți dintre ei victime ale abuzurilor sau accidentelor auto.   

Pe această cale vreau să vă invit să participați împreună cu mine și echipa Speranța la aceasta cursă, iar pentru cei ce nu pot, să contribuie cu o donație, atât de importanta pentru ei. 

Mulțumesc,

Laura Bularda


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Speranța s-a înființat în 1996 și, timp de mai bine de două decenii, am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru binele prietenilor noștri care nu cuvântă, în special pentru câinii abandonați și aflați în suferință.

Fii alături de noi si participa activ in strângerea de resurse pentru a susține continuitatea misiunii noastre. 

Urban Race MTB si Urban Race Road – se vor organiza doua curse: una dedicata mountainbikerilor – Urban Race MTB – si una iubitorilor curselor de sosea – Urban Race Road.  Cursele vor avea starturi diferite si premii diferite, iar startul si finish-ul se vor face in curtea Palatului Parlamentului. Se vor parcurge atat aleile cu dale din curtea Palatului Parlamentului, care includ urcar

 

3 Donații

25 Aug 2018
24 Aug 2018
Pentru fundatia SPERANZA!
24 Aug 2018
Laura Bularda : Fundația Adăpostul Speranța
Pedalez pentru câinii din Adăpostul SPERANȚA@ Bike Fest 2018