Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Simina Lefter Fundația Adăpostul Speranța

30.6% Complete
153 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nu toți sunt la fel de norocoși ca Booboo, dar împreună putem să ii facem un pic mai fericiți. 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Asadar, sustin Asociatia Adapostul Speranta cu tot sufletul. 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Speranța s-a înființat în 1996 și, timp de mai bine de două decenii, am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru binele prietenilor noștri care nu cuvântă, în special pentru câinii abandonați și aflați în suferință.

De 22 de ani, dăm o șansă câinilor pe care alții îi abandonează. Mai jos veți putea citi o mica incursiunea in lumea lui Tinu, unul dintre câinii salvați de noi.  

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

Olga

50 RON
La mulți ani draga mea! :*
28 May 2020

:)

103 RON
La multi ani si mult succes!
27 May 2020
Simina Lefter : Fundația Adăpostul Speranța
Cel mai frumos cadou de ziua mea