Chaparitele ajută Adăpostul Speranța

 

Echipa Chaparitele Fundația Adăpostul Speranța

4% Complete
20 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni,

Ca de fiecare dată Echipa Chaparitele se va bate pentru primul loc, ca la fiecare turneu de altfel. In februarie vom participa la Volleyball, dogs!, un prilej bun de a ne aduna încă o dată pentru a ajuta o cauză care nu trebuie neglijată.

De mai bine de 20 de ani echipa Speranța se bate și ea cu sistemul pentru câinii fară stăpân. Au in grija 600 de câini, salvați de pe străzi sau din situații dificile. 

Facem un apel către voi, susținatorii, si vă rugăm să da-ți o mană de ajutor pentru a sustine campania de vaccinare antirabica ce se petrece la fiecare inceput de an. 

Vă mulțumim pentru susținere si vă apreciem pentru implicare. 

Nu uitați, orice donație contează.

Echipa Chaparitele


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Speranța s-a înființat în 1996 și, timp de mai bine de două decenii, am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru binele prietenilor noștri care nu cuvântă, în special pentru câinii abandonați și aflați în suferință.

Fii alături de noi si participa activ in strângerea de resurse pentru a susține continuitatea misiunii noastre. 

Câteva zeci de oameni frumoși se vor aduna pe 2-3 februarie în sala de sport a Politehnicii București. Se va juca volei, va fi multă distracție și, mai ales, se va susține cauza Adăpostului Speranța, fundație care de peste 20 de ani se luptă pentru salvarea câinilor maidanezi, dar și pentru schimbarea atitudinii generale a populației referitoare la aceștia. Vă invităm să-i susț

 

1 Donații

16 Jan 2019
Echipa Chaparitele : Fundația Adăpostul Speranța
Chaparitele ajută Adăpostul Speranța