Pedalez pentru câinii din Adăpostul SPERANȚA@ Prima Evadare

 

Andrei Mantog Fundația Adăpostul Speranța

100% Complete
1,040 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Îi cunosc pe cei de la Adăpostul Speranța de mulți ani. Știu cum se comportă cu câinii pe care îi adăpostesc, știu cum nu ezită să accepte nici un caz grav, știu cum refuză să renunțe la viețile unor câini, chiar și atunci când aceștia par condamnați. Eu însumi le sunt recunoscător pentru a mă fi ajutat, de-a lungul timpului, să salvez câini găsiți de mine pe stradă.

De aceea, deși nu sunt o fire prea sportivă și folosesc bicicleta mai mult când am mașina în service, nu am ezitat să le promit că voi încerca să evadez din stilul meu de viață sedentar și cu exces de carbohidrați și voi pedala la ”Prima evadare”.

Tu nu trebuie să pedalezi, însă. E suficient să donezi și atât eu, cât și cei de la Speranța (oamenii și câinii deopotrivă) îți vom fi foarte recunoscători pentru asta.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Speranța s-a înființat în 1996 și, timp de mai bine de două decenii, am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru binele prietenilor noștri care nu cuvântă, în special pentru câinii abandonați și aflați în suferință.

Fii alături de noi si participa activ in strângerea de resurse pentru a susține continuitatea misiunii noastre. 

Prima Evadare este un concurs prietenos de ciclism cross country care își propune să deschidă sezonul maratoanelor MTB într-o versiune ușoară, fără diferențe de nivel. De câţiva ani a devenit maratonul de ciclism cu cel mai mare număr de participanţi din estul Europei. Concursul se desfășoară între București și Snagov prin păduri și drumuri de țară pe o distanță de aproxi

 

8 Donații

19 May 2018

Anonymous

75 RON
19 May 2018
Felicitări vouă și mult succes cățeilor să-și găsească o familie iubitoare!
19 May 2018
Fiecare viata e la fel de importanta.
18 May 2018

Anonymous

90 RON
18 May 2018

Nae Culea

150 RON
18 May 2018

Good job fam

100 RON
18 May 2018
150 RON
Good luck and thank you!
17 May 2018
Andrei Mantog : Fundația Adăpostul Speranța
Pedalez pentru câinii din Adăpostul SPERANȚA@ Prima Evadare