Pedalez pentru câinii din Adăpostul SPERANȚA@ Transilvania Bike Trails 2018

 

Daniel Lazaroiu Fundația Adăpostul Speranța

9% Complete
45 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Vă salut prieteni, cicliști, iubitori de patrupede și nu numai!

În această lună de August cu toții suntem pregătiți pentru mare, grătare și excursii palpitante. În schimb nu suntem pregătiți să vedem prietenii omului pe trotuare și străzi căutând mâncare prin gunoaie, sa fie loviti de șoferi neatenți sau trataţi cu cruzime de către oameni inconștienţi.

Ciclismul este hobby-ul meu preferat și am decis sa fac ceva constructiv cu el. Pe 18 August voi pedala la Transilvania Bike Trails, pentru Fundatia Speranța și cațelușii de care aceștia au grijă. Si voi îi puteți susține printr-o mică donație, banii stranși fiind folosiți pentru a asigura continuitatea efortului de a salva mai multe dintre aceste patrupede neajutorate.

Vă mulțumim pentru susținere, Daniel Lăzăroiu


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Speranța s-a înființat în 1996 și, timp de mai bine de două decenii, am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru binele prietenilor noștri care nu cuvântă, în special pentru câinii abandonați și aflați în suferință.

Fii alături de noi si participa activ in strângerea de resurse pentru a susține continuitatea misiunii noastre. 

Transilvania Bike Trails Race (TBT Race) este un concurs MTB ce va avea loc Sâmbătă, 18 August, cu start și finiș la Saschiz, satul din apropierea localității Viscri și al cărui scop este lansarea și promovarea rețelei de trasee de bicicletă ce leagă satele săsești din zona Târnava Mare cu Sighișoara. Concursul este la a V-a ediție și se va desfășura pe trei distanțe. O

 

2 Donații

Anonymous

15 RON
Un pic de la mine, sper sa ajute
10 Aug 2018
30 RON
Cu toata dragostea, pentru cateii din adapost.
02 Aug 2018
Daniel Lazaroiu : Fundația Adăpostul Speranța
Pedalez pentru câinii din Adăpostul SPERANȚA@ Transilvania Bike Trails 2018