Fundația Adăpostul Speranța

Fundația Adăpostul Speranța

Sustine Fundatia SPERANTA in lupta de a salva vieți! @ Volleyball, dogs!

Dată: 02 February 2019

Pe 2 si 3 februarie in sala sporturilor din Politehnica din Bucuresti 13 echipe de amatori de volei vor concura pentru cupa “Volleyball, dogs!” pentru a sustine Fundatia Speranta.

[ Show more ]

18

Galantomi:

158

Donații:

8,506 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Câteva zeci de oameni frumoși se vor aduna pe 2-3 februarie în sala de sport a Politehnicii București. Se va juca volei, va fi multă distracție și, mai ales, se va susține cauza Adăpostului Speranța, fundație care de peste 20 de ani se luptă pentru salvarea câinilor maidanezi, dar și pentru schimbarea atitudinii generale a populației referitoare la aceștia.

Vă invităm să-i susțineți cu o mică donație, așadar, atât pe sportivii implicați (unii semiprofesioniști, alții semiamatori, dar toți foarte determinați), cât mai ales pe cei 600 de câini de la Speranța, care au nevoie de ajutorul vostru ca să treacă iarna cu bine.

Fondurile stranse vor fi directionate catre vaccinarea impotriva rabiei a tuturor cainilor din adapost (ca in fiecare inceput de an) asternuturi din paie si mancare calda.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și reamintim tuturor că Adăpostul Speranța a promovat dintotdeauna mișcarea și un stil de viață sănătos. Iar dovada stă în faptul că avem grijă de 8 paraplegici, la Speranța, toți însă mobili și foarte activi (grație cărucioarelor speciale și ajutorului donatorilor ca voi).